Nessan Gård

Nessan Gård er en fjellgård som ligger 13 km fra E6, med avkjøring fra Brekkvasselv. På gården har vi ammekyr av typen Hereford, hunder, katter og kopplam. Kopplammene er det lov å være sammen med!

Oversiktsbilde over gården

Oversiktsbilde over gården

Gården er  barnevennlig med lekeplass, lekestue, trampoline og sykler. Nessan er et ypperlig utgangspunkt for turer i skog og mark. Fiskemuligheter i elver og vann, og godt terreng for småviltjakt. Anlagte stier gir lett adkomst til fiskeplasser, og med gapahuker og grillplasser ligger alt til rette for minnerike opplevelser i ren fjelluft.

På Nessan finner du også et småkraftverk som har en effekt på 1,4 MW. Dette gir nok strøm til å forsyne 220 husstander. For å se og lære mer om småkraftverk har du mulighet til å få en guidet omvisning. Prisen på omvisningen er kr 100,- per gruppe.

Om man føler behov for et avbrekk i ferien finner man både Namsskogan Familiepark og handelssenter i Namsskogan innen en liten halvtimes bilkjøring. På Brekkvasselv er det butikk, kro og bensinstasjon.

Vi har følgende hus og hytter til utleie:

Pederstu 

Pederstu ligger i tilknytning til gårdstunet, og huser turister, jegere og andre gjester året rundt. Huset har strøm, dusj, wc, komfyr, kjøleskap, kjøkkenutstyr, vaskemaskin, fjernsyn, trådløst nett og totalt 10 soveplasser (3 soverom). Opphold her gir også tilgang til ørretfiske i elven og gapahuker, som ligger i umiddelbar nærhet.

Høysesong (1. juni – 20. august)/lavsesong
Per døgn: Kr 1150,- / Kr 1050,-
Pr uke: Kr 6000,- / Kr 5000,-
Vask: Kr 500,- / Kr 500,-

Rabatt kr. 100,- pr. døgn fra og med døgn 2.

Langtjønnhytta/Langnessan

Ligger ca 6 km fra gården, og 5 km fra bilvei (omtrent 1,5 timers gange i behagelig tempo). Hytta inneholder 2 soverom, stue/kjøkken og bod. 6 sengeplasser + sovesofa. I hytta finner du nødvendig kjøkkenutstyr, ved, propan til koking og tørrklosett. Hytta er også utstyrt med dyner og puter, sengetøy må du derimot ha med selv. Hytta har 12V solcelleanlegg og trådløst nett.

Vinterstid er vi behjelpelig med scootertransport av utstyr etter avtale. I rimelig gangavstand finner du 5-6 fiskevatn (Blåfjelltjønninj), hvor det finnes ørret av meget god kvalitet. Sommersesongen starter ca 1. juli, avhengig av snømengde og snøsmeltingsforhold. Ved behov vil vi være behjelpelig med guide.

Pris: Kr 700,- per døgn + fiskekort.

Grønnlihytta

Hytta ligger over tregrensen, omtrent 12 kilometer fra gården. Hytta består av ett rom + hems med madrasser, og gir plass til 4 personer. Hytta inneholder nødvendig kjøkkenutstyr, ved, primus og tørrklosett. 12 V solcelleanlegg.

I umiddelbar nærhet finner du Grønnlitjønninj, som som er beryktet for sine muligheter når det gjelder fiske av både ørret og røye. Et opphold på hytta vil gi enerett på fiske i disse vannene, kanskje er det din tur til å oppleve kilosørret på kroken?

Pris: Kr 700,- per døgn + fiskekort.

Les mer om fiske i Nessan Gård’s vann og elver

Kontaktinformasjon:

Mona og Kjell Asgeir Trones,
Tlf 74 33 41 72,
E-post:post@nessan-gaard.no

Besøk oss på Facebook her.

logo_nessan.jpg
Gasta Design